OVER MIJ

Ik ben Anna en ik ben kok sinds 2003 . Als kind stond ik al achter de pannen bij mijn moeder thuis . Daar rook ik aan alle kruiden in het keukenkastje om te beoordelen of ik het wel of niet toe zou voegen . Van mijn moeder kreeg ik hiervoor alle vrijheid. Op feestdagen mocht ik maken wat ik maar wilde. Aan tafel was het een feest, in de keuken een grote ravage. Het heeft me wel gebracht waar ik nu sta.

Inmiddels zijn we 35 jaar verder en is de keuken geen ravage meer . Heb ik stage gelopen in Londen, gekookt in Milaan en ben ik overgevlogen naar New York voor de meest delicate suikerwerkjes.

Nu heb ik mijn plaats gevonden en kook ik direct vanuit de moestuin op echt vuur. Puur natuur is wat ik nodig heb om goed te koken. Ik hou van koken. Ik versta de kunst van het maken van keuzes; welk ingrediënt laat ik weg en wat voeg ik toe. Ik arrangeer met verschillende smaken en structuren tot ik een evenwichtig gerecht heb gemaakt. En als ik dan tevreden ben, dan laat ik je er met liefde van proeven.